Kb. egy órája volt bent nálam egy úr, memory párnát keresett. Természetesen azonnal mutattam neki néhányat, hogy próbálja ki, de...

Akárhogy próbáltam meggyőzni, nem volt hajlandó kipróbálni egyiket sem. A válasz mindig az volt, hogy "egy perc alatt úgysem lehet eldönteni, melyik kell!". Hiába mondtam, hogy az egy perc is sokkal többet jelent, mint az "alaposan szemügyre vesszük, kézzel megnyomkodjuk" tesztelés, akkor sem tudtam rávenni.

Ezzel csak az a baj, hogy így nem lehet párnát választani. Bizony - csakúgy, mint a matracokat - a párnákat is ki kell próbálni! Olyan ez, mintha túrabakancsot vennénk kipróbálás nélkül. Lutri. Most hazamegy és vagy jól választott, vagy nem... Vissza használt párnát senki sem vesz, így csak a szerencsére bízta magát. Szerintem ráadásul nem a megfelelő párnát választotta.

 

Kipróbálás nélkül csak a vak szerencsében bízhatunk!

Hogy te ne kerülhess ilyen helyzetbe, nézzük a párnaválasztás alapvető szabályait:

  1. Keressünk az alvásszaküzletben egy olyan matracot, ami hasonlít az otthonira!
  2. Kérjük ki bátran az eladó véleményét!
  3. A szimpatikus párnákat PRÓBÁLJUK KI! Méghozzá olyan alvási pozícióban, amelyienben egyébként is alszunk!
  4. Ne feledjük el, hogy a párna célja, hogy megtartsa a gerincünket és nyaki csigolyáinkat. Se a túl alacson, se a túl magas párna nem egészséges!
  5. +1 tipp: anatómiai formázású párna esetén alapjáraton a nagyobbik bumszli kerül a nyak alá - ezt sok "kolléga" sem tudja...

Jó próbálgatást! És az urak is nyugodtan feküdjenek rá a párnákra - ha tényleg olyat szeretnének találni, ami a legjobb számukra!

A like, +1, stb... gombok végigzongorázásáért külön köszönet!

A bejegyzés trackback címe:

https://matracgyilkos.blog.hu/api/trackback/id/tr763105389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása