Matracgyilkos 2011.05.31. 21:14

Blog indító

Sziasztok!

Kedves érdeklődők, kedves látogatók!

Ifj. Hahn Gábor vagyok és mondhatjuk, hogy új játékos vagyok a matrac kereskedelemben. De nem a kereskedelemben… Így gyorsan unalmassá vált számomra a temérdek marketing sallang és blődség, ami az egész matrac ipart körülveszi.

Azért vagyunk itt, hogy néha kicsit konyhanyelven, de mellébeszélés nélkül foglalkozzunk matracokkal, párnákkal, egyáltalán az alvással.

Remélem élvezni fogjátok! Most pedig engedjétek meg, hogy a többi matracos cégeknek is írjak egy kis köszöntőt, hiszen ez az első bejegyzés inkább nekik szól.

 

Kedves konkurens cégek! Kedves cégvezetők, megbízott munkatársak! 

Sajnos most muszáj külön hozzátok is szólnom.

A matrac ipar valami olyan harcba lovallta magát, ami elképesztő. Fenyőbútorosokkal – konkurenciával is! – bármikor meg lehet inni egy kávét, el lehet beszélgetni, lehet derülni egy jót az élet dolgain, de veletek nehéz. Persze, akinek nem inge, ne vegye magára...

De én szeretnék veletek együttműködni! Ezért számítsatok arra, hogy bizony néha meg foglak Titeket keresni, ki fogom kérni a véleményeteket – és meg is jelenítem itt a blogon!

Úgy gondolom, sok dologban lehetünk partnerek! Ne okozzatok csalódást...:) 

 

De térjünk is mindjárt a lényegre! Következő cikkemben arra keresem a választ, hogy miért van óriási árkülönbség egy-egy memory párna között...

Meg fogjuk kérdezni a gyártókat is! Ez lesz az igazi móka...:)

1 komment

Címkék: matrac

A bejegyzés trackback címe:

https://matracgyilkos.blog.hu/api/trackback/id/tr472947180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása