Vákuum matrac kicsomagolása

Valamelyik nap láttam, hogy a webáruházamat valaki a "vákuum matrac kicsomagolása" kulcszóval találta meg, így gondoltam, hogy leírom néhány mondatban, hogy mire kell figyelni a vákuum matracok kibontásánál.

Elsőként a legfontosabb: kerüljük mindenféle szúró-vágó eszköz használatát. A matrac nagyjából tizedére van összepréselve, így kibontásnál egy apró vágásból is mély "seb" lesz, ha a matrac elnyeri teljes méretét.

A tapétavágó (snitzer) nagyon hasznos eszköz, de nem a vákuum matrac kibontásához! Volt olyan esetünk amikor az egyik vásárlónk szabályosan ketté vágta vele a matracot!

 

Az ilyen káreseményekre soha nem fognak garanciában matracot cserélni!

Mindenféle szerszámok helyett használjuk inkább a kezünket! Óvatosan tépkedjük le a fóliát a matracról. Kicsit időigényesebb, de sokkal biztonságosabb!

A másik sarkallatos pont a matrac pihentetése. A vákuum matracok a kinyitás után fél órával már úgy néznek ki, mintha használhatóak lennének, pedig nem így van! A legtöbbnek szüksége van 24 órára - néhánynak akár 48 órára is -, mire teljesen felveszik az eredeti alakjukat!

Hiába néz ki kívülről úgy, hogy már teljesen készen van, a matrac belsejében még zajlik a formavisszanyerés!

Ha ezt a két tanácsot megfogadod - nincs penge és vársz 24 órát -, akkor matracod biztosan épen és egészséges "megszületik"!

A +1 gomb megnyomásáért külön hálásak vagyunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://matracgyilkos.blog.hu/api/trackback/id/tr223083362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása